ΠΡΟΙΟΝΤΑ
image of cart
Καλάθι icon cart
Καλάθι icon cart

Σύνδεση Πελατών

icon of user
Σύνδεση Πελατών icon of user

Αποστολές - Παραδόσεις


ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ


- Η επεξεργασία των παραγγελιών που λαμβάνει η Art4all πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

Η επεξεργασία των παραγγελιών, που υποβάλλονται Κυριακές και αργίες πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

- Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επηρεαστεί και από τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο πελάτης (π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες)

- Η εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί την εμπρόθεσμη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη, όταν η παράδοση πραγματοποιείται μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών ή μέσω μεταφορικής.Η προθεσμία εντός της οποίας η εταιρία ταχυμεταφορών ή η μεταφορική εταιρία υποχρεούνται να παραδώσουν τα προϊόντα ορίζεται αποκλειστικά από τις ίδιες. Σε περίπτωση που η παράδοση απαιτείται να γίνει σε ή μέχρι μια ορισμένη προθεσμία, η εταιρία υπογραμμίζει στους πελάτες της ότι πρέπει να επικοινωνούν μαζί της στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2341064165 προκειμένου να την ενημερώσουν σχετικά με την ημερομηνία αυτή.

- Επίσης για τα μη διαθέσιμα προϊόντα, δεδομένου ότι η εταιρία μας δεν είναι ο κατασκευαστής των προϊόντων που διαθέτει προς πώληση, αλλά τα προμηθεύεται από τρίτους, διευκρινίζεται ότι τυχόν καθυστέρηση εκ μέρους των κατασκευαστών/εισαγωγέων/προμηθευτών να καταστήσουν σε εμάς διαθέσιμο κάποιο προϊόν θα επιφέρει αντίστοιχη καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης και αποστολής του προϊόντος από εμάς, για τα οποία θα σας ενημερώνουμε με email ή τηλεφωνικά.

- Η εταιρία δεν ευθύνεται σε περίπτωση που το προϊόν δεν παραληφθεί από εσάς κατά την συμφωνηθείσα ημέρα παράδοσής του (είτε από το κατάστημα είτε από την εταιρία ταχυμεταφορών ή τη μεταφορική εταιρία) ή σε περιπτώσεις μη έγκαιρης παράδοσης.